Репатрират излезли от употреба автомобили в Русе

NetNews

В Русе от днес репатрират неизползваеми моторни превозни средства, които са получили стикери с предписания от общинските екоинспектори. Това съобщиха от местната управа в крайдунавския град.

Возилата ще бъдат преместени на площадка за съхранение, където ще останат три месеца. Ако никой не ги потърси в този срок, те ще бъдат разкомплектовани и предадени за рециклиране.

От кметството припомнят, че русенци, чиито автомобили се сдобият със стикер-предписание, са длъжни да ги преместят в 14-дневен срок. След изтичането му служители на общината ще издават заповеди за принудително преместване на излезлите от употреба моторни превозни средства и предаването им в център за разкомплектоване.

Собствениците, които потърсят автомобилите си в тримесечния срок, ще трябва да заплатят четири лева такса за ден престой и 30 лева за репатриране.

От местната управа призовават собствениците на амортизирани автомобили сами да ги отстранят от терени, които са общинска или държавна собственост, за да не се налагат принудителни административни мерки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идва нова версия на ''Кунг фу''

Идва нова версия на сериала ‘‘ Кунг фу‘‘, съобщи Empire. Главната роля е поверена на Оливия Лианг. Сериалът разказва за младо американско момиче от китайски произход. То се отправя на пътуване към Китай. В страната изучава бойни изкуства. След завръщането си, разбира, че нейния роден град е превзет от престъпност. […]