Рут Колева е станала свидетел на тежката катастрофа край Ропотамо

NetNews

Днес на обяд по пътя от Созопол към Приморско, точно до моста на р. Ропотамо, автомобилът, движещ се пред мен, направи забранен завой наляво и удари движещия си в насрещното шосе мотоциклет, на който се возеха двама души. Подадох сигнал на 112 секунди след катастрофата и полицията беше на място 6 минути след позвъняването. За жалост пътничката на мотоциклета почина минути по-късно на мястото на инцидента. Това написа в социалната мрежа Facebook музикалната изпълнителка Рут Колева, която е станала свидетел на тежката пътна злополука.

"Не искам да влизам в подробности колко тежка беше гледката и че недоумявам, как водача на колата пред мен не видя идващия мотор, който се движеше с нормална скорост и нямаше никакво нарушение от негова страна. Други свидетели се стекоха на помощ, но за жалост не можаха да спасят момичето. Моля се на Господ момчето – водачът на мотора, да оцелее и да е добре", допълни тя.

"Това, което недоумявам е как 10 минути след инцидента ми се обадиха от БЛИЦ, 24 часа и още няколко медии с информация за катастрофата, като преди това бяха пуснали следната новина "Рут Колева в тежка катастрофа край Ропотамо", това е скандално и недопустимо. Искам да си обясня дали 112 (иронично, съвпада с ранга ни по свобода на словото), полицията или друг свидетел е използвал тази трагедия за да произведе новини за някои кафяви медии, които с цялата си наглост дори слагат името на Максим Стависки до моето в гнусните си статии. Повръща ми се от вас, честно. Започнаха да ми се обаждат приятели от цял свят да ме питат дали съм добре и добре че побързах да предупредя семейството и родителите си, преди това да им е донесло неимоверен стрес. Не ви е срам", възмутена е от разпространението на фалшивите новини Колева.

"Искрени съболезнования към семейството на загиналата и апел към всички вас – МОЛЯ ВИ, КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!", призова певицата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голям инвеститор в София обяви фалит

Една от най-големите инвестиции в жилища в столичния квартал „Младост“ продължава да изпитва сериозни проблеми. Става дума за турската компания „Гаранти коза“. Тя купи терена на бившия магазин „Аско Деница“ и съседните парцели, обедини ги и започна строителството на цял нов комплекс в комплекса. За съжаление, голяма част от първоначалната […]