Свиленски: БСП ще подкрепи кабинет, който ще смени Борисов

NetNews

Няма да подкрепим кабинета на Бойко Борисов, ще дадем подкрепа за кабинет, който ще смени Борисов. Това обяви в интервю за предаването „Лице в лице“ по бТВ депутатът на БСП Георги Свиленски.

Той уточни, че социалистите вече са внесли пакет от законопроекти за увеличаване на пенсиите на всички пенсионери и за подпомагане на семействата, и на база подкрепа или не за тях ще решат дали ще подкрепят предложено правителство, различно от това на ГЕРБ.

„Борисов все още не е отстранен от власт, той само е тръгнал към сваляне. Той ще бъде свален само от нова правителство“, коментира Свиленски.

Той не отговори конкретно на въпроса какво ще предложи БСП, ако им бъде предложен мандат. „Трифонов има отговорността да предложи кабинет“, обяви депутатът от БСП.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ди Си Юнайтед представи Найджъл Робърта

Бившият нападател на Левски Найджъл Робърта бе представен от Ди Си Юнайтед. От клуба публикуваха снимки на нидерландеца с екипа на клуба. Робърта бе под карантина след пристигането си в САЩ, но след изтичането на задължителната изолация, вече е на разположение за новия си тим. До момента няма повече информация […]