Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест

NetNews

Сервитьори и бармани от Пловдив излизат на протест. Те се събират в 12:00 часа на площад „Стефан Стамболов” в града. Недоволството им е провокирано от факта – по думите им, че в страната има двоен стандарт по отношение на противоепидемичните мерки. В големите търговски обекти те не се спазвали, а в същото време хиляди са останали без работа заради затворени заведения.

В социалните мрежи има създадена организация за протести и в други градове на страната.

"Всички имаме семейства. Сметките ни текат. Седим си вкъщи, а виждаме какво се случва по хипермаркетите", заяви една от протестиращите от бранша в ефира на "Нова телевизия".

Според друг недоволен не е справедливо в къща за гости да могат да се събират до 15 души, а в един ресторант да не могат. "С какво сме по различни ние?", запита още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Jaguar спира производството на седани

Подизпълнителите на Jaguar са нарушили доставката на части за завода в Castle Bromwich поради пандемията от коронавирус. Инцидентът накара фабриката да спре да сглобява моделите Jaguar XE и XF. Тъй като премиерата на флагмана от следващо поколение XJ беше отложена, Jaguar Land Rover временно спря цялото производство на седани. Според […]