Сидеров: Готви се гигантско фалшифициране на изборите

NetNews

ГЕРБ са обещали 70 000 гласа на ВМРО. В циганските махали се плащат между 150 – 300 лева… Тези неща стават на тъмно и под покровителството на МВР… ВМРО не е патриотична формация, а произведение на Държавна сигурност. Това каза пред БНР лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров и допълни, че новата тройна коалиция е ГЕРБ, ДПС и ВМРО.

Според него ВМРО плаща на социологическите агенции, за да им дават прогноза от 4% като резултат от изборите.

В предаването „12+3“ Сидеров допълни:

„В момента се подготвя гигантско фалшифициране на изборите и купуване на гласове. Следващото управление ще бъде колониално. В момента сме колониална държава. Нямаме индустрия, нямаме икономика. Стигнахме дотам, че услугите са основният бизнес в България. Това не е нормално за държава на интелигентни и можещи хора… Попречи ми черната пропаганда аз да бъда на власт“.

Той призна още:

„Не искам да влизам в Народно събрание, което се помещава в ЦК на БКП, това е дежа вю… От млади години съм бунтар. Ще се боря за това, за което съм се борил винаги – справедливост и истина. Тези, които си мислят, че са хванали властта во век и веков, ще опознаят страданието“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Куриозен случай при кражба (ВИДЕО)

Куриозна развръзка на опит за кражба от магазин в Бургас. Жена беше хваната от продавачите да прибира стока под дрехите си, предава NOVA. Служителите в търговския обект видели на охранителните камери действията на жената и я принудили да върне задигнатото пред очите им. Крадлата свали дрехите си, за да покаже, […]