Синът на Румен Радев е бил задържан заради шумен купон

NetNews

Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди пред журналисти, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил задържан в събота през нощта заради шумен купон в хостел на столичния бул. "Христо Ботев".

Да, мога да потвърдя, че това е така, синът на президента е бил там. Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследвания”, каза той пред журналисти в Кюстендил.

"Имам информация за всички нередни случаи. Във всички места, където са открити нередности, са съставени необходимите административни документи от органите на РЗИ", уточни проф. Ангелов.

Това не е първият случай на сблъсък на Радев-младши със закона. През 2019 година той беше задържан в дискотека след сбиване между две компании. Две години по-рано той участва и в жесток побой между ученици в столичното 38 СОУ, пише Блиц.

В неделя от пресцентъра на МВР съобщиха, че при една от проверките на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР), съвместно със Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ), за спазването на противоепидемичните мерки, определени със заповед на министъра на здравеопазването, полицаи са реагирали на сигнал от граждани, че в хостел на бул. "Хр. Ботев" има струпване на хора и се хвърлят предмети на улицата.

На място са установени 14 лица, 11 от тях – непълнолетни, и 3 – пълнолетни. За случая веднага е уведомен инспектор към "Детска педагогическа стая" при Четвърто районно управление.

Родителите на един от непълнолетните са отказали да дойдат и да вземат детето си. Един от пълнолетните, присъствали на адреса, се е ангажирал да го съпроводи до дома му.

Всички непълнолетни са призовани да се явят в понеделник с родител в столичното Четвърто районно полицейско управление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Mercedes-Benz ML280 e автомобилът с най-голям пробег, продаващ се в България

Както повечето от нас знаят, километрите на автомобилите в България не винаги са реални, често колите, които се продават в нашата страна, се оказват на по-малко километри в момента на продажба, отколкото 2 години преди това. Повлияни от това, да видим кои са автомобилите с най-голям обявен пробег, решихме да […]