Скандал с бащата накарал младата майка да хвърли бебето си през терасата

NetNews

Майката, която е изхвърлила бебето си през терасата, остава в ареста. Тя е с променена мярка задържане под стража. Още в петък майката е била разпитана пред съдия и е направила пълни самопризнания. По думите на прокурора жената е обяснила, че заради скандал с мъжа си е изхвърлила бебето през терасата, съобщи бТВ.

По първоначални данни след падането от втория етаж детето е с охлузвания по тялото и главата. Момиченцето е само на 4 месеца и е прегледано в болница „Пирогов“. Социалните служби са реагирали и предстои да настанят детето в кризисен център.

Предстои да бъдат изяснени всички факти и обстоятелства по инцидента. Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение и за още по-тежко престъпление.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кристиан Вигенин: Имаме амбицията да направим много повече за област Ямбол през следващите 4 години

„Влизаме в тази кампания с увереност и с амбицията да направим много повече за област Ямбол през следващите 4 години“, заяви водачът на листата на „БСП за България“ за Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин след регистрирането на кандидатите за народни представители за 46-тия парламент в Районната избирателна комисия.