Слави Трифонов в Пловдив: Цената си струва, нищо че ме наричат чалгар

NetNews

Първата публична изява от много време на Слави Трифонов бе в Пловдив. С него са и заместник-председателите на ПП "Има такъв народ" Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев.

Преди седмица шоуменът обяви в профила си във Фейсбук, че няма да става депутат, защото може да носи отговорност от друга институция, но той тогава така и не уточни коя е тя. Ето какво каза сега той за това:

"Има институция изпълнителна власт, тя се нарича Министерски съвет (МС). Има институция на президента. Освен Народното събрание (НС) има още две.

Отговорността, която мога да нося, не е задължително да е от парламента. Не си представих как се кандидатирам и после казвам с някакви думи, че няма да стана депутат.

Аз си нося отговорността, независимо от това дали съм депутат, или не. Дали хората ще го приемат, ще стане ясно.

Не мисля, че като гласуват за ИТН, гласуваш само за Слави Трифонов в парламента – ти може да гласуваш за мен и тези, които са част от мен. Моето присъствие или отсъствие в парламента не променя отговорността, която нося".

Шоуменът уточни, че цената, която ще плати за влизането си в политиката, си струва и че няма значение, че го определят като "чалгар".

Трифонов се пошегува с Тошко Йорданов относно публикация във Facebook, която гласи "Гласуваш за Слави, получаваш Тошко". "Ние сме заедно от 20 години. Нормално е. Гласуваш за Слави, получаваш хората на Слави", каза той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Стоян Денчев: Разумът ще надделее, ще имаме правителство след 11 юли

"Аз съм оптимист. Струва ми се, че България ще има правителство след 11 юли. Разумът в българските политици, част от които са доказани държавници, а други имат време да го направят, ще избере по-отговорната форма за участие в политиката, а именно, следвайки конституционната процедура – да се състави правителство", заяви […]