Слави Трифонов отряза БСП

NetNews

Шоуменът и председател на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов отказа поканата, отправена от председателката на Левицата Корнелия Нинова. В своя публикация във фейсбук Трифонов мотивира и решението си: Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно".

Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Депресирана журналистка откри заместител на кафето и се прероди

Заради натоварения си график жената започнала да пие все повече кафе – до три чаши на ден. Заради кофеина я спохожда безсъние, а ускореното ѝ сърцебиене довело до стрес и депресия. Тя се решила на промяна, като се отказала от сутрешното кафе, като го заменила с 3 чаши вода с […]