Слънчева събота, затопля се още

NetNews

Днес дневните температури ще са между 23° и 28°, предаде БНТ. Ще бъде слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има над Източна България, но и там ще бъде почти без валежи. Вятърът ще е слаб, от северозапад.

И по Черноморието ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали слаб краткотраен дъжд. Максималните температури ще са между 20° и 24°. Температурата на морската вода е от около 16° – 18°, а вълнението на морето ще бъде слабо. Вятърът ще е слаб, преди обяд от северозапад, а след обяд ще се обърне от юг-югоизток.

Добри условия за туризъм в планините. Облачността ще е променлива, но само на изолирани места след обяд ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад, но вечерта ще започне да се усилва. Ще бъде малко по-топло с максимални температури в курортите между 12 и 15 градуса.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Херо Мустафа: Дадохме знак, че няма да търпим лични облаги чрез държавни институции

Мерките по закона "Магнитски" срещу лица като Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков имат за цел да подкрепят усилията на българския народ да се справи с бича на корупцията. Това казва в статия за "24 часа" американският посланик у нас Херо Мустафа. "Наясно сме, че тези действия няма да […]