Със 150 км в час е шофирало момичето, предизвикало катастрофа с жертва край Кочан

NetNews

Със 150 км в час е шофирало 17-годишното момиче, което предизвика тежък инцидент с жертва край Кочан, предава БНТ.

Прибирайки се от заведение в съседното село Ваклиново, 17-годишната шофьорка вдигнала около 150 км/ч, загубила управление над мощния автомобил и се ударила в дърво извън пътя.

Няма опасност за живота на четирите момичета, пътували в колата. Едно от момичетата – на 15 години, издъхна на път за болницата. Другите 4 са в болницата в Гоце Делчев.

Едно от пострадалите момичета е оперирано още вчера, рамото на друго ще бъде оперирано утре. Останалите 2 момичета са само с леки охлузвания и наранявания.

Местни твърдят, че не за първи път 17-годишното момиче сяда зад волана само, без опитен придружител, който да я контролира. Казват, че кара много бързо и може да направи беля.

Според хората в Кочан всяко лято гастарбайтери се прибират в селото с нови, мощни автомобили и се движат в района без да спазват ограниченията на скоростта. А на отсечката между Кочан и Ваклиново и преди е имало инциденти с фатален край.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Верстапен след инцидента: Наказанието на Хамилтън не съответства на опасния ход

Гран При на Великобритания приключи много рано за Макс Верстапен, след като той се сблъска с Люис Хамилтън и отпадна, а конкурентът му за титлата тази година спечели надпреварата. Логично, след дискусионния инцидент последваха множество реакции от отбора на "червените бикове". Шефът на Red Bull Кристиан Хорнер реагира сурово на […]