Татяна Дончева призова Николай Хаджигенов да бъде по-обран и разумен в думите си

NetNews

"В много случаи ще става дума за несъвсем премерени думи и несъвсем добра преценка какви изводи могат да се направят. Не бих пледирала за никакви крайности, но се наложи да дадем този брифинг, тъй като реакцията на сутрешното изявление на колегата Хаджигенов и в социалните мрежи, и в журналистическите среди беше прекалено бурна. Това каза Татяна Дончева, председател на "Движение 21" и част от "Изправи се! Мутри вън!" по време на съвместен брифинг с коалиционния си партньор Мая Манолова.

Двете коментираха с критика другия си кoaлициoнен пaртньoр – Никoлaй Хaджигeнoв, кoйтo пo-рaнo през деня зaяви в eфирa нa БНТ, чe нe мoжe бeз глacoвeтe нa БCП дa ce нaпрaви нищo и чe e гoтoв дa бъдe миниcтър, aкo ce нaлoжи дa ce пoжeртвa.

"Смятам, че ако си дадем няколко дни за всички нови в политиката хора, които не са пробвали какъв ефект произвеждат думите, ще намерим едно по-златно сечение и едно по-умерено възприемане на изявления, които може би биха могли да бъдат по-обрани, по-разумни", отбеляза още Дончева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нинова се среща със структурите на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова ще проведе тази събота и неделя срещи с общинските и областни председатели на партията по нейна инициатива. Лидерът на българските социалисти ще изслуша мнението на структурите за ситуацията в страната след отминалите избори, и за поведението на парламентарната група на БСП в 45-то Народно събрание. […]