Татяна Дончева: Слави Трифонов ще отстъпи на втори план! Състоянието му не е добро

NetNews

Аз мога да си извадя изводи за състоянието на Трифонов от това, което видях на записа. Имайки предвид, че “7/8-и“ имат най-добрите гримьори, то мога да заключа, че състоянието му не е добро. Така Татяна Дончева от "Изправи се.БГ! Ние идваме!" коментира възможността Слави Трифонов да участва активно в политиката. По думите ѝ той ще отстъпи на своите хора в парламентарната група и това ще бъде водещо в преговорите за съставянето на нов кабинет.

Според Татяна Дончева не е важен разговорът дали Слави Трифонов ще е водещ фактор, а как ще протекат консултациите в парламента. Тя не за пръв път настоя, че връщането на парламентаризма трябва да е първостепенно.

„Смятам, че трябва да сме разумни, че изваждането на професионали ще ни спести много главоболия“, коментира още тя в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

Дончева смята, че ИТН са показали воля за преговори с т.нар. партии на протеста и това е добър знак.

Темата за мястото на прокуратурата се очертава като един от най-важните в 46-ия парламент, чието официално откриване е утре. Преди Татяна Дончева Филип Станев коментира по БТВ, че ИТН и Демократична България имат еднакво виждане по този въпрос. Самата Дончева обърна внимание, че темата за изваждането на прокуратурата от съдебната власт надделява.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Билки и лекове за здрав черен дроб

Има ли лесен да прочистим черния дроб и да възстановим функциите му? Повечето проблеми при чернодробните заболявания са свързани именно с действието на метаболитни продукти, които засегнатият черен дроб няма време да преработи. Затова хората търсят начин за прочистване на черния дроб у дома. Изглежда, че можете да го "вакуумирате" […]