Терзийски за доклада на ОЛАФ: Има документи, истината ще излезе

NetNews

Разследването по купените полицейски джипове с европейски пари е деяние, което е извършено и по документи. Когато има документи, следите остават и истината ще излезе наяве. Това каза пред журналисти в Кюстендил министърът на вътрешните работи Христо Терзийски по повод доклада на ОЛАФ.

"В края на краищата не можем да подлагаме на съмнение докладите на европейските служби за контрол на изразходването на средствата от ЕС. Явно има сериозен проблем при провеждането на процедурите по обществената поръчка и както каза вчера премиерът, се получава ситуацията, при която крадецът вика "Дръжте крадеца", коментира още Терзийски.

Той присъства на открит урок при откриване на площадка по безопасност на движението в кюстендилското ОУ "Паисий Хилендарски". Кметът на Кюстендил Петър Паунов посочи, че това е първата такава площадка в училищен двор в града. Вътрешният министър пък връчи на децата талони за безопасно шофиране.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Херо Мустафа поздрави Рашидов за скандалния закон за киното

Американската посланичка Херо Мустафа отправи днес специални поздравления към Вежди Рашидов за работата по новия Закон за филмовата индустрия и за усилията на цялата парламентарна Комисия по културата и медиите за прецизирането на текстовете между първо и второ четене. Това съобщиха от Комисията по култура и медиите. На проведената онлайн […]