Тома Биков: Желанието на ГЕРБ е да организира честни избори

NetNews

''Това, че има коронавирус е факт. Tова, че този проблем засяга не само здравната, но и икономическата система на страната, трябва да бъде адресирано в предизборната кампания'', Това заяви в предаването "Панорама" по БНТ народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

''Проблеми не са проблеми на последните 10 години, те са заложени по принцип в нашето общество и не могат да бъдат решени само от една политическа сила. За това трябва мандат за реформи. Трябва да настроим обществената среда за реформи, хората да ги поискат'', счита Биков.

''Нашето желание е да организираме честни избори. Трябва да бъдем много внимателни по отношение на изборната технология, за да не я превърнем в тема на кампанията. Ако я превърнем в тема на кампанията, няма да можем да говорим за това какво ще правим след кампанията, а и ще загубим доверието на обществото в изборния процес'', смята политикът.

''Видеонаблюдение означава секционните комисии, в които има около 100 000 души, да бъдат наблюдавани по незнайно какъв начин. Не е ясно кой ги наблюдава. Не мога да разбера до какво толкова ще доведе това'', коментира депутатът от ГЕРБ предложението за видеонаблюдение по време на предстоящите на 4-ти април парламентарни избори.

По темата за изборите Тома Биков добави, че е много трудно избирателните списъци да бъдат изчистени от т.нар. ''мъртви души''.

''Ние постоянно сме в битка със себе си да преодоляваме вътрешните си грешки. Ако някой може да бие ГЕРБ на изборите, това е самият ГЕРБ. Аз съм на мнение, че избори не се печелят, а се губят, затова трябва да направим нещо съществено, за да надскочим другите'', заяви още той.

''Не сме в политиката, за да гледаме сеир. Готвим се да отговорим на предизвикателствата на кризата, за да можем, ако българският народ ни възложи доверие да съставим правителство, да можем да реагираме възможно най-бързо. За нас не е проблем да бъдем в опозиция'', добави някогашният критик на Бойко Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изнасилиха 13-годишно момиче в София

Ужасяващ инцидент с дете е станал в столицата. 13-годишно момиче е било изнасилено, съобщи "Блиц". Бабата на потърпевшето дете съобщила в 03 РУ София, че за времето от 20,00 часа на 19.01 до 00,00 часа на 20.01 лице с малко име Славчо, е изнасилил 13-годишната ѝ внучка в къща на […]