Томислав Дончев за служебния кабинет: Вместо да се оплакват, да свършат и някаква работа

NetNews

Възможно е да бъде предложена отново кандидатурата на Даниел Митов за премиер, но е възможно да бъде издигнат и титулярят на партия ГЕРБ. Това заяви бившият вицепремиер Томислав Дончев. Той категорично заяви, че разделението на партии на статуковото и нови такива е абсурдно, тъй като в новите такива има лица, които са в политиката от много години.

„Не може да са нови лица тези, които бяха в парламента още, когато аз бях студент“, каза Дончев в ефира на Нова телевизия.

Относно скандала „Магнитски“ и санкциите от САЩ, Дончев заяви:

„Силен сигнал, който трябва да бъде прочетен по правилния начин. Всяка политическа сила ще бъде изключително внимателна с това кои влиятелни хора ще допусне в своите редици“, каза още той.

Дончев коментира и служебният кабинет.

„Той е силно политизиран, действа се със замах, все едно ще се управлява още 10 години. Има фигури, които знаят какво правят и такива, които нямат представа. Много ми се иска освен да се оплакват от всичко да свършат и някаква работа“, каза той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прекратиха концесия на голямо летище

Процедурата по отдаване на концесия на летище „Пловдив“ е временно спряна. Причината е липсата на кандидати да стопанисват аеропорта във втория по големина български град. Предвижда се обявяването на нова, но при условия съобразени с последиците от пандемията с коронавируса, която буквално „срина“ авиационния пазар в цял свят. „Зависи кога […]