Тошко Йорданов: Гербаджиите са неморални, честността на изборите е под въпрос

NetNews

Честността на изборите ще е под въпрос. За да намалим фалшификациите, всички граждани масово трябва да гласуваме. Всички. Такъв призив отправи водещият на предаването "Студио Хъ" по 7/8 TV Тошко Йорданов месец преди парламентарните избори, на които за първи път ще участва и партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"На четвърти април хората ще имат избор. Наистина ще имат избор и каквото решат – това. Разбира се, честността на изборите ще е под въпрос. Ще ви дам нагледен пример. Сегашният министър на вътрешните работи ще е кандидат за депутат от ГЕРБ. Разбирате ли – този, който стои начело на МВР ще е кандидат от ГЕРБ. А МВР ще трябва да осигурява честността на изборите – да пази машините, да охранява чувалите с бюлетини, протоколите", заяви водещият.

"И как ще прави това при положение, че началника на МВР е кандидат депутат? Че какво им пречи с колите на полицията, които пренасят чувалите с бюлетини да ги подменят други чували с бюлетини? Какво ще ги спре? Как полицаите ще пазят честността под ръководството на шефа си при положение, че той е кандидат. По-неморална история трудно мога да си представя. Но това не е изненада. Гербаджиите са неморални. Затова, за да намалим фалшификациите, всички граждани масово трябва да гласуваме. Всички", подчерта Тошко Йорданов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хибридният AMG GT 73 ще предлага над 800 конски сили

Mercedes-AMG GT 4 Door е на пазара вече 3 години, но изглежда че от германската компания все още има какво да покажат. До момента най-мощната версия, която излиза от завода на Mercedes разполага с 4.0-литров бензинов осмак с две турбини и 639 конски сили. Въртящият момент достига 900 нютон метра, […]