Уволниха двама надзиратели от ареста на „Г. М. Димитров“ в столицата

NetNews

Със заповед на министъра на правосъдието от днес инспектор Тони Тодоров, главен надзирател в сектор "Арести“ при областна служба "Изпълнение на наказанията“- София, е отстранен от длъжност.

Повод са постъпили данни за допуснати тежки дисциплинарни нарушения, включително нарушаване на охраната и сигурността в ареста на бул. "Г. М. Димитров“ и нерегламентирани контакти със задържани лица и цивилни граждани.

Със заповед на главния директор на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията“ гл. комисар Ивайло Йорданов от днес е отстранен от длъжност мл. инспектор Георги Гишин – надзирател в ареста на бул. "Г. М. Димитров“ към Областна служба "Изпълнение на наказанията“ – София. Образувано е дисциплинарно производство за нарушаване на служебната дисциплина и за деяния, несъвместими с етичните правила и поведение на държавните служители.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Над половината от населението на Ямбол се е срещало с коронавируса, показва изследване

Около 56 процента от населението на Ямбол се е срещало с коронавируса. Това показва национално изследване на една от големите вериги лаборатории у нас. Обработени са над 2600 проби от 38 населени места, обяви на брифинг здравният министър Стойчо Кацаров.