Фандъкова: Боли ме за всяко едно семейство, чието дете не може да отиде на детска градина

NetNews

В момента "Демократична България" управлява 1/3 от София – и то в районите, в които има най-много проблеми с места в детските градини. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира недостига на места в детските градини в София по време на своя внезапна проверка на строящо се детско заведение в „Лозенец”. Припомняме, че над 10 000 деца останаха неприети след първото класиране в столицата.

"Вместо да ми искат оставката, нека от "Демократична България" да дойдат тук. Трябва да се работи непрекъснато и всеки да носи своята отговорност", коментира Фандъкова.

"Предстои да започнат още десетки градини, за които съм се борила и съм осигурила финансирането, но трябва някой да контролира и да постигне резултат", допълни тя.

"През 2008 година при въвеждането на първата информационна система подадох оставка заради неудобството, което беше създадено за родителите. Всеки трябва да носи своята отговорност", смята градоначалникът.

"Боли ме за всяко едно семейство, чието дете не може да отиде на детска градина", заяви Фандъкова, като информира, че 16 детски градини се строят в този момент.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха убиеца на 64-годишна жена от с. Драгановец

32-годишен криминално проявен от с. Пет могили е обвинен за убийството на 64-годишна жена от с. Драгановец. Това съобщиха от Окръжна прокуратура -Търговище. Към момента обвиняемият е задържан за срок до 72 часа и предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо него. […]