Хаджигенов: Бойко си отиде, сега започна трудното

NetNews

„Ще изчакаме цифрите – надяваме се народът да е в НС, а не пред стените му. Мисля, че приключи протестът, защото времето на този човек – Борисов, свърши“. Това заяви Арман Бабикян от „Отровното трио“ и „Изправи се! Мутри – вън!“ в студиото на „Новият парламент – силата е в твоя глас“.

Неговият съратник адвокат Николай Хаджигенов също е категоричен, че „Бойко си отиде“, но също иска да изчака окончателните резултати от вота. Това обаче не означава, че ще протестират отново, ако не са доволни от резултата.

„Суверенът беше напълно ясен. Повече не е възможно да се говори за кабинет „Борисов 4“. Поздравявам българите, че не се уплашиха от коронавируса и натиска и излязоха дас гласуват“, заяви Мая Манолова.

„Получихме много сигнали за контролиран и купен вот. Предупреждаваме Михаил Константинов да брои гласовете правилно, ще сме готови преди него“, допълни Манолова.

Тя поздрави „Демократична България“ и „Има такъв народ“ за изборния резултат.

„Не бих поздравявал никого, защото трудното сега започва“, заяви пък адвокат Хаджигенов.

Що се отнася до възможните коалиции в следващия парламент, Бабикян каза: „Разговорът с тези политически сили („Демократична България“ и „Има такъв народ“ – бел. р.) сме го започнали преди Нова година. Обикаляхме централите на тези партии, а те ни казаха да изчакаме да видим кой ще влезе в парламента“.

„Нашата коалиция прилича на минимодел на това, което сега трябва да преживеем като максимодел в новия парламент. Някои хора трябва да стъпят на егото си“, допълни Бабикян.

„Премахването на герберщината е по-важно от идеологиите“, заяви адвокат Николай Хаджигенов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов, "Има такъв народ": Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и ония на Шкембе войвода няма да правим

"Хората поискаха промяна, защото това статукво не може да съществува оттук нататък. Това заяви лидерът на кандидат-депутатската листа на "Има такъв народ" в Пловдив Тошко Йорданов пред БНТ. "Ще изпълним обещаното", заяви той. "Коалиция с ГЕРБ, БСП, ДПС и ония на Шкембе войвода няма да правим. Ние, за разлика от […]