Хаджигенов: ГЕРБ паднаха в собствения си капан с номинацията на Ципов

NetNews

"ГЕРБ паднаха в собствения си капан и председателят на ЦИК е техен".

Това каза пред журналисти адв. Николай Хаджигенов, заместник-председател на ПГ на "Изправи се! Мутри вън", след консултациите при президента за съставяне на ЦИК, предаде Епицентър. бг.

"ГЕРБ паднаха в собствения си капан с дебелокожото си самодоволство и сега имат председател. Допреди 5 минути преди влизането ни в Президентството, те твърдяха, че президентът Радев ще прави изборите. Сега изведнъж се оказа, че ще имат председател на ЦИК. Честито, ГЕРБ", заяви той.

Хаджигенов обясни защо не са направили предложение за председател на ЦИК. "Продължавам искрено да се забавлявам с това. Ние сме най-малките и от нас се очакваше да направим и правителство. Имахме готовност и сега. Странно е всички да разчитат на най-малката партия. Ние сме готови. Силни сме, но някак си решихме, че ГЕРБ трябва да пострада от това. Те цяла седмица зяха по темата кой ще прави изборите и как ще изглеждат те. Сега имат председател на ЦИК, което според мен е великолепна възможност ", коментира той.

Според Хаджигенов е трябвало "Има такъв народ" или БСП да предложат свой кандидат за председател на ЦИК. Той определи датата 11 юли като чудесна за провеждането на парламентарните избори. "Изборите са вид битка. Ние се борим не когато сме готови и не когато ни се иска. Не когато ретроградният Меркурий казва, че Борисов може да победи. Бием се, когато трябва", подчерта Хаджигенов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Керемедчиев: България вече няма как да е приятел с всички

"Конфронтацията, която започна след влизането на президента Байдън в Белия дом и това яростно говорене срещу Русия, премина границите на добрия дипломатически тон. Все повече ще виждаме такива конфронтиращи се съобщения в медиите, ще има и други изгонени дипломати, ще има и други проблематични конфликтни точки. Студената война навлиза в […]