Христо Иванов за протеста: Административно мероприятие

NetNews

Всеки има право да протестира. Така коментира съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов протеста пред Съдебната палата срещу закриването на Спецсъда и Спецпрокуратурата.

Този протест е поредният, организиран административно от прокуратурата и е време българските прокурори да покажат истинска независимост, настоя Иванов.

За мен това е едно административно мероприятие, което, за съжаление, само показва защо българското общество продължава да няма доверие на българските прокурори, обобщи Христо Иванов.

За ДБ е очаквано, че президентът Румен Радев е решил да връчи третия мандат на БСП. Не можем да подкрепим правителство с мандат на БСП, заяви в кулоарите на парламента Христо Иванов. Тази наша позиция остава непроменена, допълни той. БСП няма ясна програма, която би могла да реши проблемите, които поставят българските граждани, подчерта лидерът на "Да, България".

За него изборите са неизбежни. В пленарна зала, по мнението му, се прави повече кампания, отколкото законодателство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Божков: За слуги на Шиши и Бойко, мислещи, че стоят над закона, няма място в съдебната система

Хазартният бос Васил Божков с първи коментар след гласуваното на първо четене разпускане на Специализираната прокуратура и Спецсъда. Във фейсбук бизнесменът с 19 обвинения, който се намира в Дубай, написа: Органът за политически поръчки, репресии и рекет трябва да се разпусне. В други държави вече го направиха. За слуги на […]