Христо Иванов: Искаме да видим дали Слави Трифонов и Мая Манолова са на нашата позиция

NetNews

Не си търсим причина, за да оспорим изборния резултат. Искаме процедури и рестарт за честното провеждане на вота. Това заяви пред Нова телевизия съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

"Нека членовете на СИК да е съгласят да бъдат снимани, за да има честни избори. Нека всички да можем да видим изборния процес. Най-лесно е да се снима с телефон, но само броенето и попълването на протоколите", призова още той.

"Една бюлетина може да стане невалидна с драсване на химикала", допълни Иванов.

"В Турция има автентични български демократи, които няма да гласуват за Доган и да се водят по Ердоган. ДПС ги плаши", коментира Христо Иванов.

"Политиците трябва да направят така, че всички българи в чужбина да могат да гласуват. А не Валери Симеонов да казва "да си хванат самолета". Тези хора ще искат да гласуват срещу наглостта и Симеонов", обясни съпредседателят на Демократична България.

"Засега виждаме, че Външно министерство опитва да си свърши работата. Въпросът е принципен, а не за един или два гласа", коментира още Иванов темата за българите в чужбина.

Коалиция с БСП, ГЕРБ и ДПС няма да правим. Искаме да видим дали Слави Трифонов и Мая Манолова стоят на нашата позиция за Гешев, политиката, икономиката, категоричен бе съпредседателят на ДБ.

Имаме план, с който да намалим административната тежест със 70%, разкри като предизборно обещание Христо Иванов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Взеха книжката на пловдивчанин заради отказ от алкотест, а дори не е карал кола

Пловдивчанин получи глоба за 2030 лева и му бе отнета книжката заради отказ от тест за алкохол, липса на книжка, застраховка и талон на колата. До тук санкцията е съвсем реалистична, но куриозът е, че мъжът дори не е управлявал колата си. Как се е стигнало до глобата? Пловдивчанин и […]