Христо Иванов: Не е имало предварителен консенсус за избора на председател на ЦИК

NetNews

Христо Иванов от коалицията "Демократична България" заяви, че не е имало предварителен консенсус за избора на председател на ЦИК, а ГЕРБ продължават да бламират всеки демократичен процес.

"Госпожа Нейкова отговаря на изискванията, затова я подкрепихме с оглед и на излизане от така създалата се ситуация", обясни Иванов след консултациите при държавния глава, на които беше решено предложената от "Има такъв народ" Камелия Нейкова да оглави Централната избирателна комисия.

Христо Иванов обвини премиера в оставка Бойко Борисов и неговата партия в деструктивни действия. "Попитайте Борисов коя е Мата Хари, с имена, въпросът не е интимен, а важен за потвърждаването на важен политически факт", каза още лидерът на "Демократична България", цитиран от БНТ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясни са цените за новата Toyota Land Cruiser

Станаха известни цените на Toyota Land Cruiser 300. Първото, което прави впечатление е, че всъдеходът от новото поколение значително ще поскъпне в сравнение с настоящия модел. Припомняме, че новият Land Cruiser ще започне да се продава през август, тази година. По-точно, всъдеходът поскъпва с 4 500 долара в сравнение със […]