Цветанов към Борисов: Защо човек на ДПС реди листите на ГЕРБ?

NetNews

Симбиозата между ГЕРБ и ДПС беше силно изразена на местните избори през 2019 г. Тази симбиоза и днес продължава. Аз ще цитирам Бойко Борисов, който миналата година освободи трима министри, затова, че те са част от подкрепата, която получават от ДПС. Това бяха финансовият министър Владислав Горанов, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов. Това показа много ясно, че има такава симбиоза. Това коментира председателят на "Републиканци за България" Цветан Цветанов в ефира на TV+.

"Въпросът е още по-голям сега, защото трябва да се отговори на въпроса кой в момента реди листите на ГЕРБ, защото тук трябва да знаят членовете на ГЕРБ, че реденето не е на политически принцип, а то се прави от Владислав Горанов, Георги Харизанов и, разбира се, някой от тези трима министри ще намери водаческо място в следващия парламент", допълни той.

"По-специално Горанов ги реди, а Харизанов е човек на всички, многофункционален е в адаптацията. Знаем какво направи в "Напоителни системи", знаем и каква роля играе в ГЕРБ", каза още Цветанов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кейт Уинслет се чувствала тормозена

Актрисата Кейт Уинслет разказва, че се е почувствала тормозена в личен план след глобалния успех на филма "Титаник" от 1997 г. Това е първата голяма филмова изява тогава за младата и талантлива актриса Кейт Уинслет. Именно след премиерата на „Титаник“ световната слава става факт за британската актриса. Сега след повече […]