Цецка Бачкова: Готови сме да подкрепим правителство на малцинството

NetNews

"Здравеопазването трябва да се гради из основи. Стойчо Кацаров е добър сигнал, че има нужда от реформи в здравната система". Това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS зам.-председателят на ДСБ и депутат от "Демократична България" Цецка Бачкова.

Според нея ИТН са избрали пътя, по който ще вървят при съставяне на правителство – на малцинството. А целта е смяна на порочния модел.

По нейните думи при търсене на подкрепа би следвало да се говори и как ще се гради, а не само да се разруши съществуващото.

"Готови сме да подкрепим правителство на малцинството в името на това то да донесе реална промяна. Няма да се отвратим от подкрепа на нито една партия, ако е за смислени реформи. Няма и да прекрачим разделителни линии – искаме да бъде сложен край на корупцията", поясни Бачкова.

А Кирил Петков, Пеканов и Стойчо Кацаров смята за удачни варианти за министри в новия кабинет.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бой с голи юмруци между секс бомби взриви мрежата (ВИДЕО)

Кадри от определяния като бой между секс бомби ММА двубой с голи юмруци между Пейдж Ванзант и Рейчъл Остович се превърна в хит в социалните мрежи. Остович взе реванш за предишна загуба от американката, макар успехът ѝ да дойде по точки. Боевете с голи ръце стават все по-популярни сред феновете, […]