Шофьор обиколи Перник с убит вълк, вързан на предния капак

NetNews

Смущаващ случай на гавра с труп на животно обезпокои част от жителите на Перник. Шофьор на лек автомобил, по всяка вероятност ловец, е завързал убит вълк на предния капак на колата си и е обиколил града с него.

„Според вас нормално ли е така да се движиш по улиците и да плашиш децата? Някой знае ли кой е собственикът на този автомобил? Сниман е на паркинга пред "Мал Мук – Изток”, чуди се потребителка в социалната мрежа Facebook.

„Това е ужасна гледка”, „Пълна деградация”, „Как е възможно така да тръгнеш по магазините, деца гледат?”, недоумяват в коментарите си и други граждани.

Пред строителния хипермаркет, където е бил паркиран за кратко автомобилът, е била повикана и полиция, но междувременно водачът си тръгнал. Местните искат той да бъде открит и да понесе отговорност за действията си.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Затвор за циганите, пребили магазинер в Габрово (ВИДЕО)

Окръжният съд в Габрово потвърди ефективната присъда на тримата мъже за побоя в денонощен магазин, след който започнаха масовите протести в града през април 2019 година, предаде БНР. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване или протест. Тримата мъже са осъдени на лишаване от свобода за умишлено […]