Ще почиваме 4 дни по Великден през 2021 г.

NetNews

По Великден през 2021 г. ще почиваме 4 дни – от 30 април до 3 май (включително). Следващият официален почивен ден е 6 май, който се пада в четвъртък. Това отбеляза "България он ер".

Работните дни през следващата година ще бъдат общо 249. Най-много труд ще положим през март, юни, юли, август и ноември, когато ни се събират по 22 работни дни на месец.

През март неработен ще бъде само един ден – 3 март, който се пада в сряда. Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост (24 май) се пада в понеделник и ни осигурява общо 3 почивни дни с уикенда. Денят на Съединението – 6 септември, отново ще ни осигури по-дълъг уикенд, тъй като се пада в понеделник. Неработен ще бъде и 22 септември – Денят на независимостта, който се пада в сряда.

По Коледа ще можем да се насладим на 5 неработни дни – от 24 до 28 декември.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лошо! Заразените с COVID-19 в Манчестър Сити се увеличават

Отборът на Манчестър Сити ще бъде без петима основни играчи за предстоящото гостуване на Челси в неделя от 17-ия кръг на Висшата лига. Това обяви мениджърът на тима – Пеп Гуардиола. В понеделник "гражданите" трябваше да играят с Евертън, но заради открити позитивни случаи на коронавирус у четирима души в […]