Юлиан Ненчев: Електронното управление е тотално зациклило

NetNews

"Влизането ми в политиката е породено от борбата с държавната машина, защото за нея изглежда бизнесът не е важен".

Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Юлиан Ненчев, водач на плевенската листа на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“

Той сподели, че е обсъдил идеите си за бизнеса с Мая Манолова и е срещнал разбиране, което му е повлияло да влезе в листата на „Изправи се! Мутри вън!“.

Според него името на коалицията няма нужда от превеждане, защото всички виждат как неправилно се управлява държавата и от кого.

Той подчерта, че хората от "Системата ни убива" са много важни за "Изправи се България" и за Мая Манолова. Юлиан Ненчев определи като приоритети на „Изправи се! Мутри вън!“ доходите на българите, които трябва да нарастват, същото се отнася и за пенсиите.

За здравеопазването той смята, че е крайно време да се въведе Електронната здравна карта, а за него електронното управление тотално е зациклило.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Идва сериал по хитови романи (ВИДЕО)

Поредицата на Лий Бардуго ‚‘‘Сянка и кост‘‘ ще получи телевизионна версия, съобщи Empire. Фентъзи поредицата е сред най-успешните през последните години. Вече излязоха първи кадри от сериала по книгите. Поредицата е на Netflix. Историята разказва за млада магьосница. Тя трябва да овладее своята магия, за да помогне на магическата си […]