Български зет е кандидат за кмет на Лондон

NetNews

На 6 май се провеждат избори в Шотландия и в Уелс. В Англия има избори за местни съвети и кметове. Несъмнено най-голям интерес обаче предизвикват изборите за кмет на Лондон. Има доста недоволни от сегашния градоначалник Садик Хан, който е от Лейбъристката партия, макар и проучванията на общественото мнение да сочат, че той е фаворит за втори мандат. Основен негов съперник се очаква да бъде кандидатът на управляващата Консервативна партия Шон Бейли.

Интересното обаче тази година е, че има много колоритни, дори екстравагантни кандидати. Има дори български зет, предаде БНР. Това е Брайън Роуз, роден в Америка, женен за българката Мариана. Като притежател на You Tube канал води доста нестандартна онлайн кампания.

„Причината, поради която реших да се кандидатирам за следващ кмет на Лондон е, защото обичам този град. Живея тук 21 години, това е моят дом, този град ми дава всичко – семейство, бизнес, цел в живота. Основната причина да кандидатствам за кмет е, че не мога да стоя настрана и да наблюдавам как сегашните политици водят към дъното града, който обичам. Аз имам бизнес от 30 години и никога не съм искал да се занимавам с политика, но сега ще ми се наложи, защото искам промяна. Искам да направя Лондон по-добър, защото ще живея остатъка от живота си тук, моите деца ще израснат тук и ще бъда погребан тук. Причините ми се различават от тези на останалите кандидати. Те се стремят към поста, защото правят кариера в политиката, принадлежат към политически партии. Аз съм независим кандидат с независим глас, който сам финансира кампанията си да направи този град едно по-добро място. Имам страхотна политика, невероятни идеи и не мога да бъда развълнуван повече от мисълта да променя Лондон за добро“, заяви Роуз пред националното радио.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кралицата награди британска компания за секс играчки

Кралица Елизабет II награди най-голямата британска компания за секс играчки, съобщи БНТ. "LoveHoney" спечели наградата на кралицата за компания с изключителен ръст в продажбите в чужбина през последните шест години. От 2015 година продажбите на компанията в чужбина са нараснали от 12 милиона на 56 милиона, с общ ръст от […]