Български национал игра цял мач при загуба на своя тим в Серия А

NetNews

Отборът на Удинезе постигна втора поредна победа в Серия А, след като спечели с минималното 1:0 при гостуването си на Специя в двубой от третия кръг на италианския елит.

Родният национал Петко Христов записа цял мач като титуляр за домакините. Той като цяло се представи на ниво, въпреки че можеше да предотврати допуснатия гол. Още в 13-ата минута съдията посочи бялата точка за фал на вратаря Йероен Зоет срещу нападателя на гостите Игнасио Пусето. След преглеждане от ВАР обаче дузпата беше отменена, а аржентинецът получи жълт картон за симулация. Специя определено беше по-опасният тим, но въпреки това получи късно попадение в 89-ата минута. Тогава дебютиралият за фриуланите Лазар Самарджич мина покрай Христов и Янис Антисте и вкара победния гол за своя тим.

Така Удинезе излезе на третото място в класирането с актив от 7 точки, а Специя е на 18-ата позиция и в зоната на изпадащите със само 1 спечелен пункт.

В другите двубои, стартирали в 16:00 българско време, Дженоа спечели гостуването си на Каляри с 3:2, а Торино разби Салернитана с 4:0 у дома.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Рига проведоха военно учение, без да предупредят хората

Войските на НАТО проведоха военни учения в столицата на Латвия, а властите в Рига забравиха да блокират опасни участъци от града. Министерството на отбраната на страната вече се извини за случилото се. Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина