Важни тънкости при „кучешката“ секс поза

NetNews

Сексът в така наречената "кучешка" поза си е наистина прекрасно изживяване, стига да сме го подготвили правилно. Да, не става само с взаимно мълчаливо досещане. Тъй като и двамата партньори участват активно, въпреки че по-голямото натоварване се пада на мъжа, следва да се договорят някои специфични моменти, пише dnesplus.bg.

Първо, мъжът следва да се информира, дали жената харесва тази поза или не. „Кучешката“ поза е като пицата: някои екзалтирано я боготворят, други я избягват, както дявол тамян. И мнозина биха се съгласили да хапнат пица, само за да не обидят домакина. Но така или иначе, никой не остава равнодушен по темата.

На второ място, мъжът следва да обръща внимание на дребните детайли. Защото, ако не го прави, демонстрира неуважение към жената. Това е много важно да се помни. Например, ако на жената ѝ е трудно да изпита оргазъм по друг начин, освен чрез клиторна стимулация, то мъжът е длъжен да запомни това, впускайки се в „кучешката“ надпревара.

Идва ред на чистата механика: не всички жени си падат любителки на „якото блъскане“. И изобщо не следва да се съгласяват, да бъдат блъскани, ако това им причинява дискомфортни усещания. Мъжете се впускат в бясно препускане и търсене на оргазъм, като забравят, че цялата работа може да се случва и по-внимателно.

Четвъртият аспект е пряко свързан с предходния. Мъжът не само трябва да усеща колко силно да „блъска“, но и да уцели времето, когато трябва да забърза действията си. Случват се и двете крайности – или твърде бързо финишира, или го прави прекалено мудно и продължително. Жени, не си мълчете, а давайте гласни указания, ако се налага и като регулировчик на кръстовище.

Партньорите следва да се уговорят и дали са позволени плясканията. Ако жената няма нищо против леките шляпвания по дупето, то може да се опитат и тези „аксесоари“. Опитайте, може и да ви хареса.

Мъжете често практикуват „кучешката“ поза, като се отпускат с цялата си тежест върху партньорката. По-често това се случва непреднамерено, защото се увличат от самото действие. Но ако на жената това не ѝ допада, и преди да се случи някоя нежелана макар и лека травма, е по-добре да му бъде казано, да внимава.

Седмата „заповед на кучешката“ поза е, че всеки е с различен вкус. И мъже, и жени следва да помнят, че това, което е сработвало с предишни партньори/ки, може да не е по вкуса на човека, с когото в момента я практикуваме.

И в заключение, да си припомним, че всичко е възможно да бъде разнообразено. Вариациите на „кучешката“ поза са много и няма лошо да се опитат най-различни вариации, стига това да е по вкуса и на двамата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Манчестър Сити се отказа от Лаутаро Мартинес

Манчестър Сити смята да се откаже от идеята да привлече в състава си нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, твърди "Eurosport". 23-годишния аржентинец бе гласен за заместник на Серхио Агуеро, който почти сигурно ще си тръгне от "Етихад" след изтичане на договора му през лятото. По всичко личи обаче, че до […]