Валерия Велева: Отиваме на избори 2 в 1 наесен

NetNews

"ИТН влязоха в цялата тази политическа конфигурация с лъжа – те излъгаха за Петър Илиев, че не е предложен за премиер. Всички казаха, че е предложен и обсъждан, а след това и Тошко Йорданов си призна. По такъв дребен въпрос ти си позволяваш да лъжеш брутално, публично… На първия завой ти ще излъжеш за друго нещо", заяви журналистът Валерия Велева пред Bulgaria ON AIR.

Велева припомни, че по време на анти-правителствените протести от миналата година е имало много млади хора, които са се "срамували" от правителството на Бойко Борисов. Според нея същите тези млади хора трябва да бъдат попитани дали се срамуват от кандидат-министрите на ИТН.

"Имаме министър, чийто съпруг излежава присъда; имаме вицепремиер, който е обвинен в плагиатство… Те много провокативно и брутално ни го набиват в очите и ни казват "няма значение какво мислите за него – той ще бъде", изтъкна журналистът.

"Всичко това, което правят, няма нормална логика… Всичко това е театър на абсурда. Ние живеем в него благодарение на това, че четирима сценаристи и техният лидер въртят държавата на пръста си. Дотам е стигнала ситуацията в България, благодарение на това, че те са избрани на тези места от техните почитатели на тяхното шоу", добави Велева.

Тя е уверена, че "отиваме на избори 2 в 1 наесен".

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Димитър Делчев: ИТН решиха за еднопартиен кабинет, не виждам устойчивост в това

Този състав на кабинет ни бе представен от "Има такъв народ" по-рано тази седмица за сведение, ние не сме били питани за нето, нито ние сме искали да даваме мнение, така че, както тогава, така и сега приемаме този кабинет за сведение. Това коменитра пред БНР депутатът от "Изправи се […]