Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 17:03 1 609 1

Валери Божинов опроверга слуховете за Славко Матич

  • славко матич-
  • септември софия-
  • валери божинов

Сърбинът отсъстваше за няколко дни от ангажиментите си със Септември

Валери Божинов опроверга слуховете за Славко Матич - 1
Снимка: БГНЕС

Слуховете, че Славко Матич се готви да напусне Септември София бяха опровергани от асистента му - Валери Божинов, който заяви пред Gong, че има съвсем друга причина сърбинът да отсъства няколко дни от страната.

Матич беше няколко дни в Сараево, за да продължи треньорския си Про лиценз. Нищо драматично не се е случило. Веднъж на три години трябва да го прави и затова отсъстваше от България. Вече се върна и води тренировките на отбора. Всичко е наред“, разказа „Божигол“.

Септември няма победа в шампионата от 21 август насам, когато триумфира с 3:1 над Берое, а това остави клуба на 13-тото място в Първа Лига след 12 изиграни кръга. Следващият двубой ще бъде гостуване на Славия на 8 октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дето е Божинката

    1 1 Отговор
    Там е и неуспеха!