Валери Симеонов: В едно семейство също има скандали

NetNews

Кадрите със скандалите между мен и Веселин Марешки са от март 2019 година. Оттогава няма обидни реплики между нас Програмите са ни близки, а целите са ни се препокривали. Това заяви пред Нова лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като вчера обяви коалиция за предстоящите избори с партията на Марешки – ВОЛЯ.

"Искри има между всички партньори. Трябва да се забравят личните проблеми. В едно семейство също има скандали. Нека да няма прекомерни изисквания", коментира репликата на Марешки към него "политически проститутки нямат място в българския парламент”.

"През последната година и половина сме коментирали коалиция на патриотична база, но разговорите бяха за трите партии – ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ", разкри Симеонов.

"Не ясно дали ще сме в коалиция с ГЕРБ в следващия парламент, всичко е въпрос на договорки и програми", коментира лидерът на НФСБ.

"Не сме се обединили с ДПС или партия, с която нямаме нищо общо", отговори Симеонов на недоброжелателите си.

"Ние сме на първо място на националните интереси. България не може да се накланя нито на Изток, нито на Запад", коментира Валери Симеонов въпрос за възможни проруски отношения на Марешки.

"За последните 4 години, нито ВОЛЯ, нито НФСБ са били обвинявани в корупция. Двете партии запазиха облика си чист", обяви лидерът на НФСБ.

Бихме преговаряли с всяка патриотична партия. С ПП "Възраждане" разговори не са възможни – те са с подчертано проруско отношение. Този факт не се знае, но лидерът им Костадин Костадинов беше изгонен и от НФСБ, и от ВМРО, каза Симеонов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Турция стартира втората фаза на ваксинацията срещу COVID-19

В Турция днес, 11 февруари, се предвижда да започне втората фаза от ваксинацията на населението срещу COVID-19 с китайската ваксина "Синовак". Тези дни приключи 28-дневният срок от поставянето на първата доза ваксини и се преминава към ваксиниране с втората доза ваксини, заяви турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа, цитиран от […]