Валя Балканска отстъпи „Излел е Дельо хайдутин“ на известна естрадна певица

NetNews

Петя Буюклиева получи огромно признание от голямата Валя Балканска, която ѝ отстъпи емблематичната си песен „Излел е Дельо хайдутин“, летяла в Космоса и прославила страната ни по света. Именно тази песен е и една от многото неочаквани изненади, които Петя Буюклиева е подготвила за големия си юбилеен концерт след броени дни – на 23 юни в зала 1 на НДК.

Емоционалната новина за песента на Валя Балканска гласовитата ни певица сподели наскоро пред Гала в „На кафе“, но това огромно признание за нея е факт от месеци насам, защото концерта ѝ „С мен бъди“ бе отлаган вече два пъти досега заради пандемията от коронавирус.

Припомняме, че при участието си в „Като две капки вода“, в едно от изданията Петя влезе именно в обувките на голямата Валя Балканска, изпя „Излел е Дельо хайдутин“ и успя да изправи на крака колежката си, която бе в публиката. А след няколко дни на сцената до Петя Буюклиева ще бъдат гайдарят на Валя Балканска – Петър и двамата му синове.

На 23 юни Петя е подготвила нещо незабравимо за своите фенове, а само ден по-късно – на 24-ти, тя празнува и своя рожден ден. Публиката ще може да се наслади на емблематични нейни хитове, както и на дуета ѝ с Мария Илиева. А заедно с Михаела Маринова ще направят съвсем нов прочит на емблематичния хит „Жена на всички времена“.

Пред жадните за моята музика зрители ще излязат и Deep Zone Project, Тони Георгиев, EVA, балет Funky Monkeys. За празника, който ще подаря на почитателите си, от Цюрих ще пристигне най-големият български тенор Бойко Цветанов. С него ще изпълним песен на сина ми”, сподели Жената глас пред „Уикенд”. И допълни, че бижутата и дрехите ѝ за концерта са специална изработка, а 5 човека ще обслужват визията ѝ в гримьорната, пише show.blitz.bg.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЦСКА излиза срещу австрийци от четвърта дивизия

ЦСКА ще изиграе втората си контрола по време на летния лагер в Австрия днес. „Армейците“ ще се изправят срещу четвъртодивизионния местен Кематен. ЦСКА ще търси първа победа под ръководството на новия си треньор Саша Илич, макар и в неофициален мач. Двубоят днес е с начален час 19:30 родно време. „Червените“ […]