Ван Дайк продължава лечението си в Англия

NetNews

Защитникът на Ливърпул Вирджил ван Дайк се прибра в базата на тима, за да продължи възстановяването си. Както е известно, той лекува тежка контузия в коляното, която получи в дербито с Евертън на 17 октомври 2020 година. Последните два месеца нидерландецът прекара в комплекса Над ал Шеба в Дубай, където бе подложен на различни възстановителни процедури. Сега обаче той ще продължи възстановяването си в Англия.

Ван Дайк вече е в Ливърпул и дори проведе първа лека тренировка на новата база AXA Training Centre. Той направи малко бегови занимания, а след това поработи във фитнеса.

В следващите седмици Ван Дайк ще продължи заниманията с треньорите на Ливърпул. За него е направен специален възстановителен режим, по който ще продължи да работи докато се възстанови напълно и е готов за игра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте едни от най-мощните суперкомпютъри в света

Отсега нататък всеки потребител с достъп до Интернет ще може да отиде на виртуално пътешествие до Тексаския изчислителен център, разположен в Остин, като това ще се осъществява само с един клик. Виртуалната обиколка включва "посещение" в един от най-мощните изчислителни центрове в света. Посетителите ще могат да разгледат суперкомпютрите Stampede2 […]