Вапцаров, ИМВ: Скандалите се дължат на управлението на ГЕРБ

NetNews

„Искаме да имаме позитивна кампания. Скандалите в политиката са в резултат от управлението на ГЕРБ. 12 години ни управляваше една партия, която просто се провали”. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" Никола Вапцаров от „Изправи се! Мутри вън!".

На въпрос защо от партията решиха да открият кампанията си в Пловдив, той заяви следното: "Това е географският център на България. Градът е с много древна история. Нашите партньори от „Отровното трио” предложиха да организират началото на кампанията там, а ние от „Изправи се! Мутри вън! да я закрием в София. Искаме да покажем, че за нас е важно всички региони у нас да се развиват равномерно”.

Вапцаров поясни, че ще се борят за реформи в Закона за личната помощ, в Закона срещу произвола за частните съдебни изпълнители и в Закона за ДДС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тайсън Фюри отново се заяде с Джошуа

Шампионът на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, изказа мнение, че победата на Антъни Джошуа срещу Олександър Усик изобщо не е сигурна, предаде boec.bg. „Краля на циганите“ трябваше да се бие именно с Джошуа за определяне на топ боксьора в най-бляскавата категория, но срещата пропадна заради намесата на Дионтей […]