Васил Божков: Бях рекетиран от Бойко Борисов и Влади Горанов

NetNews

Бях рекетиран от Бойко Борисов и Влади Горанов. Рекетът не е подкуп. От 2014 г. до началото на 2020 г. Васил Божков е плащал рекет.

Това се разбра от пресконференцията на живеещия в Дубай олигарх.

Васил Божков разкри, че е дал над 60 млн. лв. като рекет. След санкциите от САЩ срещу мен няма да има нов български бизнесмен, който да се оплаче в американското посолство, посочи живеещият в чужбина олиграх.

Не знам за политически лидер, който да ме е купил, посочи Васил Божков. Той посочи, че не познава президента Румен Радев. С Борисов нито имам какво да вземам, нито какво да му давам, заключи хазартният бос.

Васил Божков ще води листата на партията си в 24 МИР и 25 МИР в София. От партията на олигарха "Българско лято" подготвят писмо до американското посолство и Държавния департамент.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Папи Ханс вади нов сингъл (ВИДЕО)

Папи Ханс вади нов сингъл и обявява грандиозен проект. Песента се казва “Друг” и дава началото на дебютен албум, книга и “първия музикален сериал”. Проект с невиждан досега мащаб. След като взриви интернет с последните си няколко хита (“Хубаво ми става”, “Тясно” с Азис и “Стой си вкъщи”), Константин Трендафилов, […]