Васил Божков: Искам да се върна в България

NetNews

Ситуацията в България е друга. Аз самият искам да се върна в България. Най-късно това може да стане след изборите, а най-рано преди изборите.

Това заяви лидерът на "Българско лято" в предаването "ЕвроДикоф" Васил Божков.

Той посочи, че като партия не е давал на ГЕРБ, но Бойко Борисов е получавал подкупи като лично лице.

Божков посочи, че само една сметка му е замразена за 1 трилион. Той посочи, че харесва Путин, защото неговата диктатура е била по-мека от тази на Бойко Борисов.

Васил Божков посочи, че на харесва китайския модел, защото той поражда корупция. Партията на Васил Божков – "Българско лято" ще една от първите три политически сили. "Българско лято" ще вземе 18% на предстоящите избори, заключи Васил Божков.

За мен санкциите по закона "Магнитски" са тотално смешни. На мен всичко ми е блокирано така или иначе – първо от НАП, после от прокуратурата, така че "Магнитски" въобще не ме докосна. Най-интересното е, че ме сложиха в един кюп с Шиши – аз по "Магнитски" и Шиши по "Магнитски", което е смешно. Това каза хазартният бос Васил Божков в предаването "ЕвроДикоФ" по телевизия "Евроком".

Божков зададе и реторичен въпрос кой е предупредил Делян Пеевски да си прехвърли фирмите.

"Сега той е един обикновен и беден човек, няма нищо – нито имущество, нито пари по сметките. "Магнитски" дефакто и него не го засегна. Според мен това е двойният аршин на американците", допълни той.

Хазартният бос поясни, че санкциите му са наложени заради сигнала, който той самият е подал.

"Аз се оплаквах за рекет и корупция. Информирам посолствата, за да знаят какви хора защитават, те ме обвиняват мен – значи си пазят кучетата", каза още кандидатът за народен представител.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Комитова не е спирала нито един строеж или проект

Във връзка с декларацията на Камарата на строителите в България Министерството на регионалното развитие и благоустройството информира: Строителният бранш не е в колапс. Очевидно някои фирми са се чувствали сигурни при друг министър, а не при новия. Всички ресорни ведомства на МРРБ работят, но ако някои служители в тях са […]