Васко Мавриков: Бойко Борисов ще го играе като Ахмед Доган

NetNews

Бойко Борисов ще го играе Ахмед Доган. Това коментира водещият в Евроком Васко Мавриков по повод отказа на Борисов да бъде народен представител. Ахмед Доган е почетен председател на ДПС от 2013г.

"Днес подадох заявление пред ЦИК, с което се отказах от мястото ми на народен представител, обяви председателят на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов. „На мен имунитет не ми трябва. Като премиер не съм имал и след това не ми трябва. Затова напуснах двата избирателни района, където спечелих и лидерската битка с опонентите“, изтъкна Борисов.

„Опонентите ни се опитаха да говорят за срутищата ГЕРБ и какво стана – срутиха се те. Такова срутване като на БСП аз не съм виждал десетилетия наред“, отбеляза лидерът на ГЕРБ. Борисов призова да не бъдат обиждани избирателите, независимо на коя партия симпатизират и са подкрепили на вота. „Това са български граждани, не се шегувайте помежду си с тежки обиди. Нас ни наричаха срутище, а от 31 многомандатни избирателни района ГЕРБ спечели в 24. Тези, които се срутиха, да си направят изводи, с тези обиди дотам се докараха“, добави Борисов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясен Петров: Четирима треньори гледахме един българин на мача ЦСКА - Лудогорец

Селекционерът на България Ясен Петров изгледа вчерашния мач между ЦСКА и Лудогорец (1:1). "В рамките на шегата четирима треньори бяхме и гледахме един българин, но за наша радост Турицов е момче, в което има бъдеще. По-късно влязоха и Йомов, и Десподов, така че сме радостни, че те бяха едни от […]