Вашият хороскоп за днес, 09.04.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден с благоприятна природа и подвижен характер. Хем имате нужда да сте у дома, хем времето ще ви мами навън. Важното е да намерите стабилност вътре в себе си. Ден да подкрепите семейството си.

Телец

Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да мислите за това. А и в крайна сметка парите отразяват нашето лично отношение към богатството. Вие готови ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?

Близнаци

Малко нервни ще се чувствате заради промяната в плановете. Днес е добре да се оставите по течението и да не предприемате важни действия, лесно могат да ви подведат дори при изострено внимание от ваша страна.

Рак

Днес ще се чувствате окрилени и ще ви е лесно да свършите дори и чуждата работа. Добре би било да не нагърбвате с много неща. Срещи с приятели вечерта е добър завършек на деня и добро начало на празничните дни.

Лъв

Ден, в който може да имате много емоции. Някак странно ще се чувствате на работа, хем ще имате желание за работа, а от друга страна времето (или някои специални хора) ще ви тегли навън. И както винаги ще се наложи да претегляте на везните две неща, от които не можете да изберете.

Дева

Въображението и мечтите днес ще са най-важни за вас, въпреки цялата ви практичност и разумност. Може би това също е начин да прецените къде сте. По-важното е, че плановете ви ще са наистина жизнеспособни. Мислете за начини за реализация.

Везни

Интензивен ден и то не заради външни събития, колкото заради вашите мисли и усещания, които дават смисъла на нещата. Останете вътрешно балансирани и ще сте непоклатими като скала за външните събития.

Скорпион

Денят е за срещи и общуване. Днес трудно ще минете сами, все ще се налага да търсите нечие мнение или помощ. Денят е малко проблематичен за любовните връзки, бъдете готови и на компромиси.

Стрелец

Бихте могли да се справите перфектно с всичко, което ви се изпречи на пътя, само не се отдавайте на леност. Не се водете много от чужди съвети и препоръки, нали знаете, че не всичко, което е добре е за някого е добро и за вас.

Козирог

Прекалената ви услужливост може да ви коства някои семейни сцени. Проявете чувство за мярка, дори когато помагате на някого. Добър ден за контакти с деца. Спортните занимания са също препоръчителни.

Водолей

Хубаво е днес да си останете у дома и да си починете. Неприятности в работата са ви изтощили до краен предел. Обърнете внимание на децата.

Риби

Днес няма да ви свърта вкъщи. Не се доверявайте на сляпо дори на най-близките си хора. Днес лесно могат да ви подведат.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ: Русия е загубила 15-20% от военните сили във войната в Украйна

Снимка: БГНЕС Висш служител в сферата на отбраната от САЩ заяви, че по оценки на Пентагона някои от руските бойни части, отстъпили от района на Киев през последните дни, са пострадали толкова тежко в боевете, че тяхната боеспособност е под въпрос, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес. Още […]