Вашият хороскоп за днес, 09.10.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще действате бързо, но главното – ще мислите и възприемате бързо. Хубаво е да не прекалявате с афоризмите, особено пред шефа си. Говорете по-малко и действайте повече (освен, ако работата ви не е свързана с говорене).

Телец

Всичко ще се случва някак от самосебе си, но това не означава, че трябва да бездействате. Бъдете по-внимателни към близките си. Не се обиждайте от дреболии, хората не целят да ви обидят.

Близнаци

Един приятен ден, през който ще искате да организирате нещата за близките няколко дни. Хубаво е да работите в група с други хора, така ще се чувствате не само най-полезни, но и ще ви е приятно.

Рак

Задачите ви и днес няма да са малко, но поне ще видите някакъв краен резултат, който до известна степен ще ви удовлетвори. Подходящ ден за разговори с началници, но е хубаво да имате едно на ум. Бъдете откровени, но не и безцеремонни.

Лъв

Денят обещава да е не само активен, но и много интересен. Хора, на които държите ще ви изненадат неприятно, при това напълно непреднамерено. Поставени сте в трудна ситуация, потърсете дипломатичен изход.

Дева

Днес е страхотен ден за вас. Ще можете да прокарате идеите си пред другите без да влагате големи усилия. Само бъдете по-мили с любимите си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.

Везни

Днес няма да се чувствате особено приятно със заниманията си. Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Скорпион

Денят е много приятен и всичко ще се нарежда чудесно. Работа ще имате дори в излишък, но пък резултатите ще са повече от удовлетворяващи.

Стрелец

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно, където сте тръгнали.

Козирог

Днес към вас и вашите действия ще има повишен интерес отстрани. Коригирайте нещата по съответния начин, за да не се излагате.

Водолей

Един доста добър ден, особено ако ви се налага да контактувате с повече хора. Ще научите доста нови неща, само дано ви остане време да ги систематизирате. Може да ви се наложи да пътувате, което ще се окаже не само полезно, но и много приятно. Добър ден за преговори.

Риби

Ще ви тревожат доста прозаични неща и най-вече как да се справите с финансите си. Всъщност хубаво е да обърнете повече внимание на себе си, попълнете есенния си гардероб. И не забравяйте да се обличате топло.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Д-р Александър Носиков: Първи сме по инсулти в ЕС

"Всеки пациент кара тази инфекция различно. Има пациенти, които изобщо не я усещат, има пациенти, които я карат изключително тежко и имат последствия върху сърцето, които могат да бъдат най-разнообразни. Може да се засегне сърдечният мускул, може да се засегне торбичката около сърцето". Това каза по отношение на коронавируса кардиологът […]