Вашият хороскоп за днес, 11.04.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Погрижете се за очите си, особено ако носите контактни лещи. Добре е днес да си починете от тях. Масажите и компресите с топла и студена вода ще окажат благотворно влияние върху кожата на лицето. А тези, които нямат подобни грижи, е добре да внимават в предпразничното харчене.

Телец

Днес ще сте доста припрени и трудно ще съумяват хората да ви угодят. Имайте предвид, че всеки си има собствен ритъм и по възможност се съобразете с това. Възможно е да се появят малки парични затруднения, бъдете по-внимателни в харченето.

Близнаци

Доста странен ще е днешният ден за вас. Имате нужда от почивка и усамотение, за да намерите отново вътрешния си център. Само че странни събития ще ви изведат сред повече хора. Може да се окаже интересна опитност.

Рак

Добре е да отделите известно време през днешния ден, за да направите малко дихателни упражнения, ще бъдете изненадани от ефекта. Интересни идеи как да си прекарате деня няма да ви липсват и дано успеете да ги осъществите всичките.

Лъв

Малко муден ден, в който може да чувствате недостиг на сили. Не е подходящ за започване на нещо ново.

Дева

Днешният ден е най-добре да прекарате на свеж въздух и без друго ще имате желание да разчупите всекидневните рамки. Философските разговори и дори политическите спорове днес ще ви карат да се чувствате социално ангажирани.

Везни

Не е препоръчително точно днес да използвате декоративна козметика за кожата на лицето и на главата, може да има нежелателни последици. Отделете време за подобряване на физическата си форма, вместо да мързелувате през телевизора.

Скорпион

Сигурно сте оставили доста неща за вършене през днешния ден, но пренебрегвайте и грижите за тялото. Един масаж или поне контрастни бани ще се отразят добре не само на кожата, но и на настроението ви.

Стрелец

Просто е задължително да се погрижите за здравето си днес. Домашните средства за поддържане на тонуса не са за пренебрегване. Почистването и разтребването ще ви накарат да се почувствате удовлетворени, че сте сложили всичко по местата.

Козирог

Днес от вас просто ще блика енергия, ще ви се иска да прегърнете целия свят. Ако сте влюбени сигурно ще се чувствате на седмото небе, ако ли не сте на път сте да го сторите. Забавлявайте се с децата си, това ще ви накара да се почувствате по-млади и жизнени.

Водолей

Направете няколко упражнения за разкършване. Имате нужда от повече движение и свеж въздух. Добре е да посетите близките си или да отидете на някое близко до сърцето ви място, така ще релаксирате най-пълноценно.

Риби

Трудно ще успеете да осъществите всичко, което сте си наумили, ще се наложи да потърсите помощници. Денят е много забързан и може да се окаже доста разпилян, ако не вземете на време нещата в свои ръце.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петър Берон: Предупредих Луканов седмица преди да го убият

"Когато водиш хора в пещерите, не може да влизаш, без да вземеш всички мерки, в политиката обаче е много сложно, не могат да се вземат всички мерки, изненади винаги са възможни", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Петър Берон, бивш председател на НКС на СДС. […]