Вашият хороскоп за днес, 18.05.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Трудно ще приемате съвети и наставления, а е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните разговори ще ви изнервят. Важно е да виждате резултатите от усилията си.

Телец

Днес ще сте изключително отзивчиви и готови да удовлетворите потребностите на всеки, който Ви помоли, а дори и без да ви моли. Хубаво ще им е на другите да се навъртат около Вас, докато не започнете да се обиждате. Не се превръщайте в глезено дете.

Близнаци

Днес се учете да използвате интуицията си за практични цели. За Вас е важно „око да види, ръка да пипне“, но разберете, че има и неща отвъд това разбиране и те работят не по-малко силно.

Рак

Днес ще се наложи да мислите и да действате нестандартно. Бъдете готови за различни неща, очаквайте изненади. Винаги ще се намери един настоящ или бъдещ приятел да застане до рамото Ви. Имайте вяра в успешния завършек.

Лъв

Идеята за цялостност и свързаност е толкова близка до тази за постигане на някакъв резултат. Просто следвате целта си, бъдете фокусирани и не позволявайте на чувствата да замрежват визията Ви.

Дева

Далеч, по-далеч, отвъд, днес това е Вашата посока. Можете да стигнете на невероятни места, да откриете уникални неща и хора, и да се почувствате по-големи от това преживяване.

Везни

Днес доверието в другия ще е Вашата магия и Вашият кръст. Позволете си да повярвате, позволете си да допуснете някой друг до себе си. Откритостта и доверието в другия ще Ви спестят много бъдещи разочарования.

Скорпион

Човек не всякога може да избегне поражението, но не е длъжен да приеме капитулацията. Просто приемете нещата каквито са, вземете ценното, научете урока и тръгнете отново напред.

Стрелец

Днес ще се опитвате да разделите света на съставните му части, да ги проанализирате, преподредите, разберете, оцените. Доста сложна задача. Не се учудвайте, ако вечерта Ви е тежко на главата.

Козирог

Днес ще се въвличате във всякакви творчески процеси. Съревнованието ще Ви стимулира и възбужда желанието Ви за изява. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, светете, радвайте света с творчеството си.

Водолей

Моментът не е подходящ да се отдавате на черни мисли и да се чувствате като жертва. Позволете си да се порадвате на живота, живейте за мига.

Риби

Денят е с рязка енергетика. Подходящ е за активни действия. Не е добър за начало на пътувания, а също и за покупки. Просто погледнете на нещата под различен ъгъл.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ако Путин беше спрял войната, можеше да спаси Русия

Президентът на Руската федерация Владимир Путин няма да се откаже от войната срещу Украйна, въпреки че предимството на украинската страна е очевидно. Това заяви политологът Михаил Шейтелман, цитиран от УНИАН. „Путин няма да се откаже, въпреки че предимството на Украйна е очевидно. Той няма достатъчно ум, за да спаси поне […]