Вашият хороскоп за днес, 21.04.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се чувствате спокойни, ако действате по правилата, консервативно, предвидимо, отговорно, но… едва ли всичко ще се случва според плановете ви. Бъдете креативни и готови да действате за мига.

Телец

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от далечни страни, дори от чуждите езици. Колкото повече гледате към непознатото, толкова повече ще научавате за познатото. И всъщност основният въпрос ще бъде – познато ли е познатото и кое е онова, което дава сигурност – предвидимостта или вярването ни?

Близнаци

Определено интензивен ден. Ще се опитвате да промените правилата, статуквото, йерархията, а за това ще ви е нужна огромна вътрешна сила. Започнете ли веднъж, няма спиране, така че – готови ли сте да рискувате, готови ли сте да пожертвате скуката и сивотата? Готови ли сте да Възкръснете?

Рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за толерантност, за християнски добродетели дори. Когато ви манипулират, дали всъщност вие не изнудвате другия емоционално. Ходите по много тънък лед, чувствата са като едно минно поле. Бъдете готови за спасителна акция.

Лъв

Доста работа ви чака днес. Със сигурност няма да вършите онова, за което сте учили, но пък има толкова много неща, които знаете и можете да свършите. Свършете всички неща, които са отложени, посрещнете Великден на чисто.

Дева

Труден ден за любовните връзки днес, труден ден и за творческа изява. Опитайте да надскочите желанието за контрол, желанието да управлявате другите. И намерете сили да се усмихнете широко на света, той задължително ще ви отговори.

Везни

Отношенията в семейството, у дома ви могат да прераснат в тиха семейна ненавист и то без видима причина. Намерете онова нещо, което ви свързва, нещата, които обичате да правите заедно. Труден ден, но трансформиращ и освобождаващ вътрешна сила.

Скорпион

Ден за земни и практични дейности. Ще действате със замах и мъничко потайно, но това си е Ваша запазена марка. Рискувате да вкарате хората, които Ви помагат в заблуда, а това определено ще обърка резултатите. Може би е време за различен подход?

Стрелец

Финансовото ви състояние е поставено на изпитание. Бихте могли да спечелите големи суми, но склонни ли сте да рискувате? Нуждата от сигурност и желанието за повече пари ще се сблъскат. Ако успеете да ги обедините в едно и действате с ясна цел, тогава финансовата ви сила ще е резултат на личната.

Козирог

Определено ще имате достатъчно сила и мъдрост, за да повдигнете планини дори. В дни, като днешния може да се чувствате като Атлас, който държи небето на раменете си. В крайна сметка дали пък сами не сте се вкарали в тази ситуация?!?

Водолей

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели.

Риби

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи и разговори. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате, възможно е да ви поднесат неприятни изненади.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Доц. Пламен Ралчев: Докато се снишаваме за Украйна, ще инкасираме още повече загуби

”България едва ли ще излезе с единна позиция за предоставяне на военно-техническа помощ за Украйна. По-скоро ще се търсят варианти, които да ни извинят пред нашите партньори и съюзници, защо не можем да излезем с единна позиция за това. Необяснима е формулировката, че България ще продължава да помага с каквото […]