Вашият хороскоп за днес, 22.03.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако успеете да стигнете до консенсус с колегите си, то днешният ден няма да е минал напразно. Оригинални идеи няма да ви липсват, а и желание да ги осъществите. Все пак не позволявайте да ви прехвърлят на вас цялата работа.

Телец

С големи очаквания започвате тази седмица. Най-добре е да не губите положителната си настройка. Така или иначе всичко зависи от отношението ви към него, останалото е маловажно.

Близнаци

Доста динамичен ден, ще се наложи да си записвате всичко, което трябва да се свърши. Не пропускайте да прегледате сутрешните вестници, ще научите полезни неща, дори и за работата ви. Опитайте да не закъснявате за срещите си.

Рак

Още от първия ден на работната седмица ще се наложи да давате пари, което не е много приятно. Хубавото е, че ще получите добри новини по този въпрос, може би ще ви предложат допълнителна работа или допълнителни пари (може би подкуп).

Лъв

Не сваляйте усмивката от лицето си и ще видите, че ще подобрите деня на всички около вас. Днес са възможни застойни процеси в организма, така че не забравяйте бутилката с минерална вода, когато отивате към офиса.

Дева

Сутринта не прекалявайте със закаляващите процедури, избягвайте студената вода. Днес е най-добре да не проявявате прекалена активност в работата си, а и не се вслушвайте в слуховете, които се носят по коридорите, само ще ви скапят допълнително.

Везни

Днес ще имате много по-голяма нужда от тонизиращи средства. Опитайте да бъдете по-мили и усмихнати към света, не приемайте всяка спънка като провал и ще положите едно успешно начало на новата седмица.

Скорпион

Днес ще бъде поставено на изпитание търпението ви. Ще се наложи да отстоявате позицията си в службата. Новите начини за решаване на проблемите, които предлагате може и да не бъдат възприети с ентусиазъм, но това не бива да помрачава настроението ви.

Стрелец

Днес е подходящ ден да започнете диета за отслабване, естествено, ако имате нужда. И без друго ще се чувствате доста жизнени, а и ще имате много работи за вършене, така че може и да не ви остане време за извънредни похапвания.

Козирог

Бъдете готови да ви потърсят някои ваши кредитори, дано не сте сред длъжниците. Добре е да уредите данъчните си задължения, вместо да чакате крайния срок. Напрегнат е този понеделник, но поне вечерта ще можете да разпуснете.

Водолей

Добре е да се погрижите за линията си. Заложете само на екологичните продукти, намалете сладкото и пийте само минерална или филтрирана вода. Денят е подходящ и ако ви се налага да си търсите помощници, днес може би ще срещнете най-подходящия човек.

Риби

Не се претоварвайте и пазете сърцето. Всякакви вълнения и драматични изпълнения оставете за вечерта или за утре. Ако не приемате нещата като досадно задължение, днес бихте могли да свършите работа за цялата седмица.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продължава издирването на изчезналия в Рила скиор

Повече от 14 часа продължава издирването на 34-годишен скиор, който изчезна вчера в района на ски писта "Картала" в Рила. Издирвателната акция е била прекратена през нощта заради лошото време, но около 8.00 часа отново ще се поднови. Ще се включат и кучета в издирването на младия мъж. През вчерашния […]