Вашият хороскоп за днес, 23.03.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Много трудно ще ви е днес да се накарате да свършите досадните си ежедневни задължения. Желанието ви да се веселите и да правите нещата по различен начин ще е по-силно от волята ви за работа. Намерете начин да съчетаете приятното с полезното, подходете творчески към ежедневните ангажименти.

Телец

Ще сте изключително изобретателни, но най-вече авантюристично настроени. Ще ви е интересно да играете на шах със съдбата, а тя определено е добър спаринг партньор, но не бива да блъфирате, защото си е за ваша сметка.

Близнаци

Лесно обидчиви ще сте днес, което още веднъж ще затвърди имиджа ви на труден характер. Опитайте да не приемате всичко твърде лично, в крайна сметка и другите са като вас – интересуват се предимно от себе си.

Рак

Инициативата за действие е изцяло във ваши ръце. Днес ще ви е трудно да се преборите със собствените си вътрешни страхове. Бъдете по-смели и рискувайте, ще усетите тръпката да правите нещо непознато, а нищо чудно и да спечелите от това.

Лъв

Днес сте на “гребена на вълната”. Можете да пръскате идеи очарование навсякъде. Ще трябва да изберете какво точно искате да правите, по отношение на разкриващите ви се нови възможности. Не се чудете дълго.

Дева

Един мистичен ден за вас, в който няма да сте наясно сънувате или сте будни. Не се опитвайте да се скриете от задълженията си, защото така или иначе няма кой да ги свърши вместо вас. Действайте по интуиция.

Везни

Днес ще се чувствате бодри и готови за подвизи. Традиционният начин, по който се правят нещата със сигурност ще ви подразни и като нищо ще станете родоначалник на нов почин на действие.

Скорпион

Не лош ден за бизнеса. Насочете усилията си във всички посоки, енергия и помощници ще имате достатъчно. Денят е приятен и за влюбените, потърсете взаимност в чувствата си.

Стрелец

Добър момент да потърсите помощ и подкрепа от висшестоящи личности. Късметът днес ще ви съпровожда, стига да не сте толкова разсеяни, че да го пропуснете. Днес е моментът да си потърсите работа, ако ви се налага.

Козирог

Ще се чувствате малко напрегнати и сякаш преливащи от безброй емоции. Нуждаете се от повече разбиране и спокойствие. Справедливото отношение, което очаквате може да се окаже не това, което сте си мислили, бъдете готови за изненади.

Водолей

Днес е добре да изясните на колегите и най-вече на деловите си партньори позицията, която имате. Бъдете много внимателни, защото е възможно твърде ловко да ви манипулират за постигане на някои цели, които вие не подкрепяте.

Риби

Никой не може да се усъмни, че сте работохолици. Все пак не прекалявайте, защото пролетната умора ви дебне. Денят е подходящ да се свършат всички досадни дребни неща, които все отлагате.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ръст на смъртността от COVID-19

Броят на случаите на COVID-19 в света нараства за пета поредна седмица, като нарастването на смъртните случаи от вируса също предизвиква безпокойство, каза Мария Ван Керхов, ръководител на техническия екип на отдела за спешни болести на СЗО, предаде агенция БГНЕС. "В момента наблюдаваме ръст на разпространението в четири от петте […]