Вашият хороскоп за днес, 24.04.2022 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви трудно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете извън нормите може да срещне съпротивата на близките ви. Направете компромис между желанията и задълженията си.

Телец

Ще успеете да прекарате един приятен празник, макар и с не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни. Домът ви може да стане място за събирания на приятели, за разговори и обсъждания.

Близнаци

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на политически теми, само ще ви раздразнят.

Рак

Чудесен ден за празнуване и почитане на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване, оставете място и за утрешната трапеза. Денят е добър да посетите свои близки, които живеят на по-далечни места.

Лъв

Вие сте хората, които сякаш носят празниците в сърцето си, а днес ще се чувствате доста мрачни и подтиснати. Наистина няма повод за тревога, забравете страховете и се радвайте заедно с всички на празника.

Дева

Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди покрай празничното веселие, но не си ги слагайте на сърце, днес можете да простите.

Везни

Не се хващайте за работа на връх днешния празник, позволете си поне малко почивка. Дори да се наложи да работите извънредно, няма да ви е трудно да съчетаете полезното с приятното, това го умеете като никой друг.

Скорпион

На празник като на празник, днес ще сте в приповдигнато настроение, за което всеки може да ви завиди. Запазете част от днешната празничност в душата си до следващия Великден, че и след това.

Стрелец

Ден само за семейни събирания. Ще ви се иска да се върнете към корените си. Времето ще ви държи в къщи, но това няма да ви е неприятно, ще има какво да правите, но внимавайте с козунаците и великденските сладкиши, нали знаете закона за количествените натрупвания.

Козирог

Едва ли ще успеете да посетите всички, които сте си наумили, не че няма да ви стигнат козунаците и яйцата, просто времето ви ще е недостатъчно. Все пак Великден продължава още два дни, ако организирате добре всичко, може и да сколасате.

Водолей

Не се впускайте в обсъждания и философски спорове. По-добре потърсете начин да балансирате желанията си и паричните възможности за забавления. Знаете, че денят не е работен и при това не е редно точно на този ден да се захващате със служебни задачи.

Риби

Очаквайте гости, така че подгответе се. Не ходете на многолюдни места, не са подходящи за вас днес. Не харчете пари за глупости и намерете малко време да си отдъхнете между празничните похапвания.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руски военни са отвлекли почетния консул на България в Мелитопол

Руски военни са отвлекли почетния консул на България в Мелитопол Сергей Желев. Това твърди кметът на окупирания украински град Иван Федоров, съобщава БГНЕС. „Повече от 50 мои колеги бяха отвлечени в цялата страна, днес 29 са в затворите на окупаторите. Що се отнася до активисти, бизнесмени, това е непрекъсната практика […]