Вашият хороскоп за днес, 29.01.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.

Телец

Настроенията ви ще са променливи, ще реагирате главно емоционално. Ще се повиши апетитът ви, така че бъдете по-внимателни в похапването, особено по обяд. След обед ще сте по-лениви, хубав момент да си купите някои полезни неща.

Близнаци

Денят днес може да ви предложи доста интересни неща, стига да сте готови да приемете предизвикателствата. Не се впускайте в безкрайни спорове за политика, има къде-къде по-вълнуващи теми за разговор.

Рак

Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.

Лъв

Днес ще трябва да мислите повече за другите, отколкото за себе си. Не се ядосвайте на чуждите грешки, а поправете собствените си. Бихте могли да направите забележителни неща, ако овладеете емоциите си.

Дева

Приключва работната седмица, но май за всички други освен за вас. Доста неща са ви се струпали на главата и май няма кой да ви помогне да ги свършите. Само не се изнервяйте, действайте по-спокойно (ако можете).

Везни

Днес сами ще си усложнявате живота без всякаква причина. Това ще ви създаде усещане за дискомфорт. Гледайте по-просто на нещата, не си струва да нервничите има много по-малко основания, отколкото ви се струва.

Скорпион

Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.

Стрелец

Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума. Сами знаете, че емоциите не са най-добрия съветник.

Козирог

Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.

Водолей

Днес ще ви “подгонят” дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да ви се налага да бързате, старайте се да сте внимателни, напредвайте с малки крачки, за да не препънете без време.

Риби

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Скандалът се разраства! "АстраЗенека" е готова да публикува договора си с ЕС за доставка на ваксини

Агенция Ройтерс цитира официален представител на Европейския съюз, според когото ръководството на фармацевтичната компания "АстраЗенека" е готово да публикува договора си с Европейския съюз за доставка на ваксини срещу коронавируса. От английско-шведската компания обаче възнамеряват да засекретят някои текстове, казал още източникът. Евросъюзът твърди, че "АстраЗенека" е поела конкретен ангажимент […]